Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Hovikosken valtiatar
Isbn: 978-95-1319-744-5
Förlag: Tammi
Kategori:
Romaner Romantik Feelgood
Tillgänglig sedan: juni 2017

E-bok

Hovikosken valtiatar

Upea historiallinen lukuromaani vallankumousvuosien Suomesta!

Leskirouva Junia Reinmark on ottanut hoitaakseen Hovikosken maatilan, sahan ja tehtaan. Hän on viimein alkanut rakentaa elämäänsä oman itsensä varaan ja lakannut odottamasta saavansa aseman, rahaa ja menestystä miehen ansioiden avulla.

Junian liikematkat ulottuvat Kymijoen varrelta aina Pietariin, Wieniin ja Lontooseen, ja kauppaneuvokset sekä ruukinpatruunat tunnustavat hänet vertaisekseen.

Kun vallankumouksen jyly tavoittaa Suomen ja punaiset valloittavat Kymenlaakson, Junia joutuu kamppailemaan omaistensa ja tehdaskylän puolesta. Mutta jopa sodan keskellä rakkaus vaatii täyttymystään: onko Junian valittu Robert Brochman vai Mark Herzen?

Hovikosken valtiatar on vahva päätösosa Pirjo Tuomisen upealle historialliselle Suuriruhtinaanmaa-trilogialle 1900-luvun vaihteen Suomesta. Trilogia koostuu teoksista Kenraalitar, Ruukinkartanon rouva ja Hovikosken valtiatar.

Nelikymmenvuotisen kirjailijanuransa aikana Pirjo Tuominen on julkaissut yli viisikymmentä teosta, joista suurin osa on historiallisia romaaneja. Hänen teoksensa elävät uutta nousukautta, tuhannet uudet lukijat uppoutuvat maamme historian pyörteisiin Tuomisen tarinoiden lumoamina.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone