Hoppa till innehållet

Lukki-kirjastot - Lukki-biblioteken (Karkkila, Lohja-Lojo, Vihti)

Omslagsbild för Kuhala ja jokimurhat
Isbn: 978-95-1317-227-5
Förlag: Tammi
Kategori:
Deckare & spänning
Tillgänglig sedan: januari 2015

E-bok

Kuhala ja jokimurhat

Hersyvää ja älykästä huumoria jännityksestä tinkimättä!

Kuhala pestataan varjostamaan myymälävarasta kesäiselle ostarille. Varjostamista tylsempää hommaa ei juuri ole, ja itseään viihdyttääkseen yksityisetsivä naamioituu katusoittajaksi. Hyvin käyntiin lähtenyt keikka loppuu riitasointuun, kun varas havaitaan lojumassa puukko vatsassaan läheisen joen rannassa. Eivätkä ruumiit jää tähän.

Elohopea pysyttelee päivästä toiseen hellelukemissa, kun Kuhala lähtee jokimurhaajan perään. Selvitystyötä häiritsevät niin rosvot kuin poliisitkin, ja ruuhkaa on myös naisrintamalla. Hyttysten ininän sijasta korvissa kaikuvat haulikon laukaukset, ja kovin vähän on apua Hipustakin, uskollisesta koiraystävästä, joka lojuu varjossa ja odottaa päivien viilenevän. Mutta ei auta, Kuhalan on viritettävä yhden miehen toimistonsa täyteen valmiuteen. Löytyykö ratkaisu hylätyn paperitehtaan varjoista, Urhonkadun poliisiasemalta vai kauempaa?

Jyväskyläläisen Markku Ropposen (s. 1955) tunnetuin hahmo on yksityisetsivä Otto Kuhala. Tarinat ovat itsenäisiä, ja moni lukija aloittaakin uusimmasta – ja haalii sitten käsiinsä kaikki aiemmat. Viime vuosina Ropposelta on julkaistu myös kaksi erinomaisen vastaanoton saanutta veijariromaania. Sama hersyvä huumori on aina ollut Kuhala-sarjankin erikoismausteena.



Logga in för att låna

Information

Logga in för att låna denna titel och för att se aktuell lånestatus.
Se mer under Så lånar du

Stöds av följande plattformar

PC/Mac

Surfplatta Läsplatta

Smartphone